Visie

De Voetbal School Staphorst heeft een duidelijke visie over het spel voetbal en de daarbij behorende vaardigheden. De volgende onderdelen zullen veelal getraind en getest worden binnen de trainingen van de Voetbal School Staphorst. Plezier staat echter bovenaan. Zonder plezier is er minder ontwikkeling mogelijk.

– Plezier

– Techniek 

– Inzicht

– Coördinatie

– Mentale vaardigheden

Techniek is de basis van voetbal, alleen komt er wel meer bij kijken dan alleen techniek. De Voetbal School Staphorst gaat in op keuzes die iedereen maakt tijdens het spel voetbal. Ook zullen coördinatievormen veelal mee genomen worden in een stuk warming-up. Mentale aspecten zoals omgaan met winst en verlies en het omgaan met elkaar zijn tegenwoordig van groter belang geworden. Hier zal tijdens trainingen veel aandacht aan worden geschonken.

Gerelateerd bericht

AfmeldingenAfmeldingen

De Voetbal School Staphorst is GRATIS maar niet geheel vrijblijvend.Dus bij ziekte of andere bijzondere afwezigheid graag afmelden. Afmelden kan d.m.v. een appje te sturen naar Popko (06-83167591) of een mailtje naar

TrainingTraining

Trainingen bij De Voetbal School Staphorst zullen worden verzorgd door gedreven en ambitieuze gekwalificeerde trainers die positief zijn ingesteld. Deze trainers zullen geassisteerd worden door leerlingen van de Cios Heerenveen.